Dungeons & Dragons

 

Siste!

Bøker

Moduler

Utstyr

DM

Ny? Se her!

DnD Klubb

Bilder

My Art!

XPS

 

 
 

Velkommen...

...til min side om Dungeons & Dragons, også forkortet til D&D eller DnD!

 

Her kommer det masse DnD ting! Dette er en hobby som jeg har hatt siden 80 tallet. Da kjøpte jeg første versjon av DnD og den kom på Norsk. En bok, første halvdel var for spillere og andre halvdel for Dungeon Master (Spill leder).

Slik ser min gammle bok ut!

Jeg har fulgt med på utviklingen av DnD, spilte litt når det var i 3,5 versjon og så ble det stille. Så i 2014 kom 5 versjon eller 5e som den også heter. Jeg startet opp igjen i 2016. Jeg har intrudusert DnD for min datter og noen av hennes venner. Jeg har vært DM på Outland (Adventure Leuge/AL) og jeg var med på lanseringen i Fredriksatd med å være DM for den Norske utgaven av Starter sett. Var så heldig å få lov å være DM for noen barn som kom innom og fikk prøvd DnD for første gang!

Jeg har hentet opp gamle kart, gamle hstorier, moduler som jeg har fra 80 tallet.

Nå er det full fart med 5e og nye ting innenfor DnD. Laget egne monsterkort, oppdatert kart og begynt på en ny verden med Odessa. Jeg har laget et "terning tårn".

Håper å legge ut ting her etter som jeg skaper mer i dette univers og kanskje får laget mitt egt lille univers i DnD universet. Uansett...

 

Velkommen og jeg håper du også har det like artig med DnD som jeg og Odessa har det!

 

Snakkes

Hilsen

Odd K.