Odd Kristensen - Personal Trainer

Spesialist på sykling og vektreduksjon!

     
     

De 9 regler for å leve som et menneske på denne jord!

Man påstår at dette kommer fra Sanskrit, det vil si for mange mange mange tusen år tilbake i tid. Om det er sant eller ikke, det skal jeg ikke si noe om. Men jeg likte disse enkle regler for å leve som et menneske. Regler til ettertanke og kanskje til å etterleve?

Der følger ikke med noen regler for oss, når vi blir født. Vi får lover og regler som er nedarvet fra våre forfedre. Men jeg vet at jeg kan gjøre litt «mindre» smarte ting til tider. Så kan vi se på religionene, når vi ser hvordan man praktiserte religionene for flere hundre år tilbake og hvordan de forskjellige religionene i dag velger å styre livet til andre. Så kan man også lure på om våre forfedre og folki dag er riktig rett i hode.

Men det er jo greit å ha noen spille regler for å kunne leve sammen på denne jord, ikke sant?

Samtidig så må man huske på at der er noen som VIL at DU skal følge disse reglene, men selv bryte alle. Så dette er ikke bare for ettertanke for din egen del, men også for å bygge et etisk og moralsk menneske som tør i si i fra når ting ikke er bra lenger.

Vi har system som er laget for å hjelpe mennesker som rett og slett er menneskefiendtlig, fordi vi ikke holder andre ansvarlig for deres oppførsel, deres etikk og moral. Så disse reglene er basert på likeverd og UTEN at religion er den del av regnestykket.

For får vi ikke til å leve sammen så blir det tøft for ALLE å leve sammen. Så du har et ansvar for deg selv og et ansvar for å si i fra når ting ikke er som det skal være!

Man snakker også om utdanning i disse reglene og at utdanning er noe som skjer HELE livet. Det er ikke noe du gjør en del av livet og så er du ferdig. Nei, livets skole skjer hele tiden og hver dag.

Verden er som den er, fordi du tillater den å være slik!

Gammel sanskrit forklarer 9 regler for å være menneske. Datoer tilbake mange tusen år, men de er fortsatt like gyldig i dag! Så det sier vel litt om vår «utvikling» eller behov for hjelp?

De 9 regler for å leve som et menneske på denne jord!
Overlevert fra «An Ancient Sanskrit 1»

Regel 1: Du vil motta en kropp.

Enten du elsker den eller hater den, Den er din for resten av ditt liv, så godta det. Det som teller er hva som er inn i.


Regel 2: Du vil bli presentert med leksjoner.

Livet er en konstant læring, som hver dag gir muligheter for deg til å lære mer. Disse erfaringene er spesifikke for deg, og lære dem "er nøkkelen til å oppdage og oppfylle betydningen og relevansen av ditt eget liv".


Regel 3: Det er ingen feil, bare lærdom.

Din utvikling mot visdom er en prosess med eksperimentering, prøving og feiling, så det er uunngåelige ting vil ikke alltid gå for å planlegge eller slå ut hvordan du ønsker. Medfølelse er rette for harde dom - av oss selv og andre. Tilgivelse er ikke bare guddommelig - det er også "det handler om å slette en følelsesmessig gjeld". Oppfører etisk, med integritet, og med humor - særlig evnen til å le av deg selv og dine egne uhell - står sentralt i det perspektivet at "feil" er rett og slett leksjoner vi må lære.


Regel 4: Demonstrasjonen gjentas inntil du lært.

Leksjoner gjentas til lært. Hva manifest som problemer og utfordringer, irritasjoner og frustrasjoner er flere leksjoner - de vil gjenta til du ser dem som sådan og lære av dem. Din egen bevissthet og din evne til å forandre deg, er forutsetningene for å gjennomføre denne regelen. Også grunnleggende er det aksept for at du ikke er et offer for skjebnen eller omstendighet - "kausalitet" må bli anerkjent; det vil si: ting skje med deg på grunn av hvor du er og hva du gjør. Å skylde på noen eller noe annet for ulykker er en flukt og en fornektelse; du selv er ansvarlig for deg, og hva som skjer med deg. Tålmodighet er nødvendig - endring skjer ikke over natten, så gi endring tid til å skje.


Regel 5: Læring slutter ikke.

Mens du lever dette liv, er det alltid lærdom å lære. Overgi deg til "rytmen i livet ', ikke kjempe mot den. Forplikt deg til prosessen med konstant læring og endring - være ydmyke nok til å alltid erkjenne dine egne svakheter, og være fleksibel nok til å tilpasse deg fra det du er vant til, fordi stivhet vil nekte deg friheten til nye muligheter.


Regel 6: "Der" er ikke bedre enn "her".

Den andre siden av bekken kan det være grønnere enn på din side, men «der» er ikke nøkkelen til uendelig lykke. Vær takknemlig for og nyte det du har, og hvor du er på reise til. Setter pris på overflod av hva som er bra i ditt liv, i stedet for å måle og samle ting som ikke egentlig fører til lykke. Å leve i nuet hjelper deg å oppnå fred.


Regel 7: Andre er bare speil av deg.

Du elsker eller hater noe ved en annen person, i forhold til hva du elsker eller hater om deg selv. Vær tolerant; godta andre som de er, og strever for klarhet i selvbevissthet; bestrebe deg på å virkelig forstå og ha en objektiv oppfatning av din egen selvtillit, dine tanker og følelser. Negative erfaringer er muligheter for å helbrede sårene som du bærer. Støtt andre, og ved å gjøre det støtte du deg selv. Hvor du ikke er i stand til å støtte andre, det er et tegn på at du ikke er tilstrekkelig i stand til å ivareta dine egne behov.


Regel 8: Hva du gjør ut av livet ditt er opp til deg.

Du har alle verktøyene og ressursene du trenger. Hva du gjør med ditt liv, er helt opp til deg. Ta ansvar for deg selv. Lær å gi slipp når du ikke kan endre ting. Ikke bli sint på «livet» - bitre minner ødelegger ditt sinn. Mot bor i oss alle - bruk den når du trenger det til å gjøre det som er riktig for deg. Vi alle har en sterk naturlig kraft og eventyrlyst, som du bør trekke på å omfavne det som ligger foran.


Regel 9: Dine svarene ligger i deg.

Stol på dine instinkter og dine innerste følelser, enten du hører dem som en liten stemme eller et glimt av inspirasjon. Lytt til følelser så vel som lyder. Se, hør og tillit. Tegn på naturlig inspirasjon.

 


Kan du hjelpe meg med en tilbakemelding?

Dette er en test tilbakemelding, derfor har den mange bokser. Trenger bare navn, tilbakemelding og epost. Takk!

Navn:
Kjønn: M K
Hvor sitter du nå?
Hvordan fant du siden?
Hva ønsker du å se på siden?
Hva synes du om siden?
Favoritt side: Dårligst side:

 

Hva synes du om denne artikkel og gjerne om siden ellers:

 

Din e-post adresse blir mellom oss ;)

E-post:

 

Tilbakemeldinger!

Tusen takk for at du sender noen ord!

Navn:
Lillian
Dato:
2016.11.24 - 19:25
Hvor sitter du nå?
I godstolen
Kjønn:
Kvinne
Hvordan fant du siden?
Jeg finner ALT ;)
Hva synes du om siden?
Kjempe bra
Hva ønsker du å se på siden?
Tips om kosthold
Favoritt side:
De 9 reglene
Tilbakemelding
Det her blir bra Odd
Dårligst side:
 
       
       
       
       
       

     
     
www.oddkristensen.com