Odd Kristensen - Personal Trainer

Spesialist på sykling og vektreduksjon!

     
     

Kronologisk!

     

15.06.1997 - Mjøsa Rundt - #1 og Ny rekord 5:23:46 - snattfart på rundt 43 km i timen.

Den har senere blitt slått, men da av Rye sin Ekspress gruppe som kjørte "temporitt" i 23 mil. Så vi kjørte fort til å være "uorganisert" i 1997. Men de slo den ikke før rundt 2007.

Husker at vi kom inn til Lillehammer og jeg så meg bak og da var halve felte borte. Men når jeg så på speedometer og vi hadde snittfart på 45 så forstå jeg hvorfor. Det gikk svinfort!

Eetter at vi hadde kjørt 3/4 av løpet så måte jeg på do. Det gikk så svinfort at jeg viste at om jeg stopper for å tisse så forsvinner felte. Jeg hadde til da aldri greid å tisse i fart. Men i nødes stund lærer naken kvinne å spinne, så lære jeg å tisse i fart - i en fart. Sikker på at jeg var gul i øynene, for det tok tid å tømme blæra.

Finner meg i klasse M25-29. Jeg deltok i "Ekspresspuljen", det vil si gruppen med syklister som har et mål, å kjøre fort! Også den gruppen som starter aller først. I teorien så er det ikke spurt i turritt. Men si det til syklister som er full av adrenalin og klar til å vinne.

Hadde alvorlige krampe tendenser noen kilometer før mål. Fra Minnesund og et stykke mot Feiring. Men jeg fikk "slappet" av litt slik atjeg klarte å spurte på mål, og kom først over streken. Men i resultat listen så blir man registrert med samme tid uten en vinner.

Uansett, så var jeg først! hehehe

Mitt start nummer

Resultat liste 1997

link til

Feiring Idrettslag

og deres

resultat listen

     

     
     
www.oddkristensen.com