NLP

N e u r o - L i n g u i s t i c P r o g r a m m i n g

Odd Kristensen
Sertifisert N L P Trainer

En introduksjon av NLP

Noen enkle konsepter Neuro-Linguistic Programming

Odd Kristensen , Sertifisert NLP Trainer Copyright © 2006

Neuro-Linguistic Programming (NLP) handler om å legge merke til mønster. Så i NLP, vi er ikke så interessert i innhold som vi er i prosessen. Ofte er det en intressant overgang for oss å gjøre. Det første skritt er å legge merke til prosessen/måten vi samhandler med andre – lytte til måten, se på måten, føle måten og ikke bli involvert i innholdet.

THE MODALITIES / MODALITETER

Det neste spørsmål er da, hvordan spesifikt gjøre man det, “høre, se og føle måten man kommuniserer med andre uten å bli involvert I innholdet?" Modaliteten er en måte å kartlegge nøyaktig hva personen gjør inne i sitt hode når de tenker. Det er en måte eller en modell for hvordan personen gjør det inne i sitt hode når de lager en intern representasjon(I/R). Når Bandler og Grindler oppdaget at når man ser på en persons øyner så kan du se HVORDAN de tenker. Ikke HVA de tenker, men HVORDAN de tenker. Du kan se på utsiden hva de gjør på innsiden.

Øyen bevegelser – EN normal høyre hendt person slik du ser det når du ser på dem.

(Slik ser de ut når de har ansiktet mot deg.)

Basert på observasjoner gjort av Bandler og Grinder, når folk titt opp, da er det å se bilder. Når de ser horisontalt til venstre eller høyre, de enten huske eller konstruerende lyder. Når de ser nedover og til vår venstre side, da er de inne i deres følelser. Og når de ser nedover og til vår rett, de snakker med seg (Auditiv Digital). B ildet over er for en «normal» høyre hendt person. Mange venstre hendte folk og noen ambidextrous(som er like flink med høyre og venstre hånd) har øyebevegelser som reverserer.

Forklaring av kodene i bildet over…

O = Opp, V = Venstre, H = høyre, L = Horisontalt/i øre høyde, N = Ned - Eksempel - OH = Opp og til Høyre

Vr - Visuell Hukommelse - OH

(Visuell hukommelse) - Se bilder fra hukommelsen, tilbakekalle ting De er sett før. SPØRSMÅL:

«Hva farger var rommet De vokste opp i?»

«Hva farger er Deres soverom nå?»

«Hva gjør Deres strøktitt som?»

Vc - Visuell Konstruert - OV

(Visuell konstruksjon) - Bilder av ting som man aldri har sett før. Når man lager det i sitt hode, man bruker Visuell Konstruert. SPØRSMÅL:

«Hvordan vil Deres rom hjem se ut som om det var blått?»

«Hvordan vil deres hund se ut om den hadde hatt et hodet som en elefant?»

(I tillegg, noen mennesker får tilgang til visuelt ved å de-foksing deres øyne. Når dette skjer, så blir øynene vanligvis sentrert.)

Ar - Auditiv Husk/Hukommelse - LR

(Auditiv hukommelse) – Det er når man husker lyder eller stemmer eller ting som man sier til seg selv i fortiden. Når De spør noen, «Hva var den aller siste ting jeg sa, de vil da typisk ser i den retning. SPØRSMÅL:

«Kan De hus lyden av din mors stemme?»

Ac - Auditiv Konstruert - LV

(Auditiv konstruksjon) - Består lyder som De ikke hører før. For eksempel SPØRSMÅL:

«Hva vil jeg lyder som om jeg hadde stemmen til Donald Duck?»

«Hvordan ville "Svane sjøen" lyde om den ble spilt på sekkepipe?»

K – Kinestetisk/Følelse - NV

(Følelser, følelsen av berøring) – Man ser vanligvis i denne retning når det kommer til sine følelser SPØRSMÅL:

«Hvordan føles det å berøre gress?»

Ad - Auditiv Digital - NH

(Snakke med seg selv) - Det er hvor man beveger øyne om man har intern dialog. SPØRSMÅL:

«Kan du leser opp svarene i ”Gange tabellen”, 1 til 5 gange?»

Typisk, hver gang vi tenker på noe, så flytter vi vår øyne i den spesiell retning som letter vår bruk den del av vår neurologi. Sinnet og kropp er i 100 % forbinder, så hver gang vi kommer til vår Visuell Hukommelse, for eksempel, vi flytter vår øyne oppover og til vår venstre side. (Om De vokter noen kommer til Visuell Hukommelse, De ser dem flytter deres øyne oppover og til Deres rett.)

Basert på vår modell om kommunikasjon, og hvordan vi lager en innvendig representasjon, du må huske at mennesker stoler på sine 5 sanser til å lage I/R’S om verdenen omkring dem. Internt, vi også vanligvis kommer være avhengig av et representasjons system eller modalitet mer enn enda en da vi kommer til informasjon, og også bruker den informasjon skape IR’S. Slik, at noen folk bruker deres Visuell representasjon system mer, noen folk bruker deres Auditiv representasjons system mer, og andre folk bruker deres Kinesthetic/Følelse mer enn den andre.

Vanligvis en enkel foretrekker bruke en viss modalitet eller bruker hovedsakelig en viss modalitet som deres primære representasjons system. La oss dra gjennom, den tre hoveddriftsmoduser slik De legger merke til hva modusfolk driver i, og begynner identifisere dem. De da begynner passe modiene ved å bruke typiske ord og fysiologi som passer deres representasjons system

Visuell - Se

Typisk, folk som er i en visuell modusposisjon, eller sitter, med deres hoder og/eller kropper reiser med deres øyne opp, og puster fra toppet av deres lunger. De sitter ofte frem i stolen eller på kanten av stolen. De er mer organisert, ordentlig, ser bra ut og ordentlig. Mer overveier. Mer utseende orientert, og av og til rolig. God spellers. Lærer utenat ved å se bilder, og mindre distraherer av støy. Ofte har vanskeligheter huske verbal instruksjoner, og borer av lang verbal forklaringer fordi deres sinn er tilbøyelig til vandre. De heller leser enn er leser til. En visuell person er interessert i hvordan noen ser på dem, og responderer være funnet sted, og være kjøpt ting. De er tilbøyelig til bruke ord som: Ser deg senere, jeg ser på det, Fokus på det, Vokter det, Er klar, Tåket, Framstiller det, Legger merke til, Kommer fram.

Auditiv - Høre

Noen som er auditiv flytter deres øyne sidelengs og også ned til høyre. De puster fra midten av brystet. De typisk snakker med seg, og lett distraherer av støy. De ofte flytter deres lepper når de sier ord. De gjentar ting tilbake til De lett. De finner matte og skrive mer vanskelig og snakke språk lett. De liker musikk og lærer ved å lytte. De lærer utenat ved trinn, prosedyrer, og rekkefølge. En auditv person er ofte interessert i å være fortalt hvordan de gjør, og reagerer på en viss sett av ord eller tone av stemme. De er tilbøyelig til bruke ord og frase som: Lytter, Samtale til, Sagt, Taler, Hører, og Lyder som, «God snakke med De.»

Kinesthetic - Følelse

De typisk puster fra bunnen av deres lunger, derfor De se deres mage drar i og ut da de puster. Deres holdning ofte mer faller over, og de ofte flytter og snakker veeeldig saaakte. De typisk kommer til deres følelser og følelser «få en føler seg» for hva de gjør. De reagerer på fysisk belønninger, og å berøring. De også står stenger til folk og berører dem. De ofte fysisk orienterer folk (idrettsmenn). De flytter mye, og de lærer utenat ved å gjøre, eller gå gjennom noe. De bruker ord som : Følelser, Får i berøring, Tak, Grep, og Håndtak.

De er karakteristikkene av den tre hoveddriftsmoduser. Og så, spørsmålet er nå, hvordan gjør De bruker dem kommunisere med folk ? Hvordan gjør De kommuniserer med noen som er hovedsakelig i en av de modi ? Dette fører oss til emnet av rapport.

RAPPORT

Tenker på det! Om det er noe som helst som De får, eller om det er noe som helst De trenger, da De sannsynlig trenger noen hjelper ved få det. Dette er sann om De er en selger, en lærer eller selv en snekker. Ingen materie hva De gjør, evnen utvikle seg og vedlikeholder rapport med den stor antall folk av forskjellig bakgrunner tillater De få hva De vil ha. Haende rapport med noen tillater De gjøre noe som helst. Derfor, rapport er sannsynlig den mest viktig ferdighet på den planet.

Basisen av rapport er at når folk er som hverandre, de liker hverandre. Når folk ikke er som hverandre, de ikke liker hverandre. Når De liker noen, De er villig hjelpe dem i har uansett hva de vil ha. Husk at 38 % av all kommunikasjon er tone av stemme, og 55 % er fysiologi. Derfor, mest kommunikasjon er utside av vår bevisste forståelse. En enorm anledning finnes for kommunikasjons utside av normal kanaler, og det er hva rapport er all omtrent.

For skylden av kontrast vær så snill og husk en tid når De kom til Deres følelser, i en følende angir, eller beroliger og ro. Var der en tid når De var i denne stat, og kanskje De tilbakekaller å være med enda en person som var i en hisset opp (visuell) modus. Gjør De hus følelsene i Deres kropp da det skjedd?

Eller kan De hus å være i en virkelig hisset opp (Visuell) modus, og snakke med noen i en virkelig langsom (Kinesthetic) angir. Hus hvordan det kjørte De gal vente på den annen person innhente?

Behager, husk at ingen av disse driftsmoduser er gal, de er akkurat hvordan folk driver. Være en hoved communicator, De også tenker på som De kommuniserer best med folk, når De ansetter deres primære modalitet.

Også ofte aber kommunikasjon finner sted i en system hvor folk er bevisstløst mismatching moraliteter. Derfor den først hoveddel av rapport passer modaliteten personen er i.

Om De er å møte med noen, for eksempel, som er i høy visuell, og De er ikke helt der, sitter opp i Deres stol, puster fra toppet av Deres lunger, og hisset opp. Eller minst fungerer på i en måte som passer hva de gjør. På den annen side, om De er å møte med noen som er auditiv, De vil ha langsom ned en bit, modulerer Deres stemme mer, og «lytter, virkelig lytter.» Om De er å møte med noen som er kinesthetic, langsom veeldig laaangt neeed. Og snakker med dem om følelser. Faktisk forandrer seg Deres stemmetone slik at det passer deres, og virkelig «får en mening av det.»

På den neste to sider er lister av typiske ord, og typiske setninger. Titt på disse nå, og legger merke til ordene og formulerer den folk bruk i hver hoved representational system. I hver hoved representational system, folk bruker forskjellig ord, forskjellig frase som faktisk åpenbarer hva fortsetter innenfor deres hoder.

Andre delen av rapport er fysisk avspeiler av individets fysiologi. Faktisk fysisk å kopiering deres holdning, ansikts uttrykk, håndgestuser og bevegelser, og deres øye blinking forårsaker deres kropp si bevisstløst til deres sinn, «Hei, hun/han er som meg !» Det er ubestridelig til den nerve system.

Tredje delen passer deres stemme: Tonen, tempo, timbre (kvalitet av stemmen), og volumet. De også passer deres nøkkelord. Kanskje de ofte sier, «Faktisk.» De bruker det i en setnings adskillige ganger. Sier det rygger til dem.

Fjerde delen passer deres å pusting. De faktisk skritter noen puste ved å puste på nøyaktig den samme tid da de gjør (passe den i og ut pust). Ved å passe deres å pusting, ved å skritte deres å pusting, De da begynner lede dem ut av representasjons system de er i, inn i enda en.

Femte delen passer størrelsen av opplysningene (kloss størrelse eller nivå av abstraksjon) de behandler. Om noen vanligvis handler i den store bilde, de sannsynlig boret med detaljene. På den annen side noen som er i detaljer finner at det er ikke nok informasjon behandle, om De bare gir dem den stor bilde. Så sjekker at De passer den tilfreds klosser som personen behandler.

Sjette delen passer deres felles erfaringer. Dette er hva vanligvis kaller rapport. Når folk først møtes, ofte deres tidlig forhold om passer felles erfaringer, felles interesser, bakgrunn, troer og verdier, deres ideologier og felles foreninger.

De er den kritisk deler av rapport. Neste, hvordan gjør jeg etablerer rapport, og da hvordan gjør jeg vet når jeg er i rapport?

Etablere rapport, prosessen passer og avspeiler komplett, hva den annen person gjør. Når jeg utdanner folk i rapportferdigheter de ofte spør, «Godt hvordan kan jeg gjør det, de tro jeg lager moro av dem.» De er subtil ved gjøre passe og avspeiler, men typisk mest folk er i en transer når snakking likevel. De slik innhenter i hva de drar si neste at de er sjeldent fullt klar over av hva De gjør. Og om de gjør, De har en god å le om det.

Kalibrering er enveiskjørt av å prøve om De er i rapport med noen. Enkelt, det betyr De utvikler seg Deres sanse skarphet til slik en omfang at De begynner se folk’ ; s reaksjoner til Deres kommunikasjon. Vokter deres øyne, musklene omkring øynene, den nedre leppe, fargen av ansiktet og hender, å pusting. Disse er all indikatorer av rapport.

I tillegg er det noen indikatorer som skjer i Deres egen kropp som De legger merke til. Da De begynner dra inn i rapport, det er en viss, spesifikk medlidende følelse som begynner forekomme i kroppen. Det skjer i området av bein, og bryst, og nesten beskriver som en følelse av nervøsitet eller forventning. Den neste ting som skjer er at De føler seg fargen i Deres egen ansikt begynner forandre seg. Det er en følelse av varme i ansiktet som stiger opp fra halsen. Da De legger merke til dette, De også legger merke til, innenfor om en minutt, fargen i den annen persons ansikt øker. Forandringen i farge vanligvis skjer en minutt etter De legger merke til den innvendige følelser. Vanligvis innenfor omtrent enda en minutt, personen De snakker ville sier noe liker..., «og (Deres navn), min gode venn her...» eller «jeg føler som jeg visst De i] bevis...» De kan selv bruker ordet «rapport» eller «tillit» beskrive hva de erfarer. seg.

Selv om De ikke har en erfaring av disse indikatorer av rapport, det er enda en måte som De forteller. Denne prosess skritter og å leding den annen person. Etter De passer og avspeilet en person for sier, 5 eller 10-minutter, De da begynner lede dem lede deres oppførsel. Vellykket å leding er enda en måte De forteller om De er i rapport med noen.

Etablerende rapport er også viktig i tilfelle interpersonal forhold, sier med en medlem av den motsatte kjønn. Hva De vil ha gjøre først av all etablerer rapport med dem. Får inn i rapport. Kamp og avspeiler dem slik at de begynner stole på De, føler seg god om De, og har god innvendig representasjoner om som De er. De tilbakekaller tider som De gjort motsetningen, jeg sikkert har. Og jeg er sikker på at den annen persontanke som jeg var en fullstendig malplassert person (på best). På verst, der ikke er noen tillit. Rapport er en viktig prosess i både forretning og i interpersonal forhold.

Den følgende øvelser hjelper De ved utvikle Deres evne oppnå rapport med annen folk :

1. Etablerer rapport med da mange folk da De kan i den kommende uke. For eksempel, praksis når De drar inn i en restaurant, etablerer rapport med hovmester, og med deres servitør.

2. Kamp og avspeiler noen nær De i en restaurant, eller uansett hvor De er. Legger merke til om De etablerer rapport.

3. Når De stiger til en teller anskaffe noe, praksis etablere «øyeblikk» rapport (det er mulig).

4. Vokter folks fysiologi for en hel uke. For eksempel på mandag, vokter farge ; tirsdag, klokke senker lepper, osv.

Beherske ferdigheten av rapport, det er viktig lære evnen oppnå øyeblikkelig rapport med noen. Jeg ble i Anchorage, Alaska en gang i sommeren, og en serie av begivenheter anbringer meg i en situasjon hvor jeg har en hotellrom, og jeg ikke hatt noen tidligere reservasjon. Jeg kalt atskillige hoved# «kaller merke» hoteller i telefonboka, og funnet dem all bestilt. Derfor da panikken sett i, jeg begynte kalle svette, og funnet en hotell som hatt å skille. Da jeg kommet seg til hotellet, jeg oppdaget at det var ikke typen av hotell som jeg virkelig blir i. Faktisk, jeg begynte føle seg den å bliing det var IKKE en øvelse av min personlige kraft. Jeg bestemt seg at jeg trengt en hotellrom, og jeg trengt det nå!

Derfor, jeg drog tilbake til en «merke kaller» hotell som jeg allerede kalt og fortalte der ikke var noen rom, at de var 150 % bestilt. Jeg steg til den forrest skrivebord, og passet og avspeilet piken bak fontskrivebordet. Da vi startet vår samtale, jeg snakket da jeg forestilt seg hun snakker. Nesten straks, jeg så hennes ansikts fargeforandring. På det tidspunkt jeg visste jeg etablert rapport. Hun sagt, «jeg drar gjøre uansett hva det tar få De en rom.» Hun bruker en halvtime «finne» meg en rom. Hun snakket med sjefen to ganger, og jeg hatt min rom. Ikke bare gjorde jeg etablerer rapport, men to dager senere når en venn kom i plukke meg opp på hotellet, hun brukt atskillige minutter fortelle ham hva en vidunderlig person jeg var. Og jeg bare snakket med henne for ti minutter!

Om De praksis disse ferdigheter De utvikler seg evnen dra inn i øyeblikkelig rapport med ENHVER. Jeg hatt akkurat avsluttet gjøre en opplæring på rapport, og jeg drog til lunsj med en av mine studenter. Vi drog til en restaurant for lunsj og omtrent en 1/2-hour før en ettermiddag ansettelse. Da vi kommet seg til restauranten, piken bak skrivebordet sagt, med hennes hode se ned på planen, «Det være minst 20 minutter.» Og jeg sagt til meg selv, «Oops, det er tid for rapport !» Da jeg sett til min venn, jeg så ham passe og avspeile henne, og bestemt seg se hva skjedd. Da hun slått opp på ham, hun drog inn i øyeblikkelig rapport„; hennes ansikts farge øyeblikkelig forandret, og hun smilt og sagt, «Gjør De passer en tabell ved nonsmoking ?» Vi sagt, «Nr.» Og hun hatt oss tatt til vår seter straks!

Kraftig stoff!

Her er en øvelse til! Denne involverer to folk. Person «EN» begynner fortelle person «B» om en arbeidserfaring eller en personlig erfaring. Person B passer og avspeiler person A. Fullstendig etablerer rapport. Begge EN og B legger merke til passer og mismatching av øyestikkord, typiske ord, og annen deler av rapport. Legger merke til også følelsene av trøst og ubehag da de forekommer. Legger merke til hva fortsetter innvendig i Deres kropp i tillegg til ytre da De drar gjennom øvelsen. Legger merke til følelsene da De drar inn i rapport. Etter ca 3-5 minutter, De legger merke til den medlidende følelser av rapport. Legger merke til dem. Også ser da for den ytre skilt av rapport.

KOMMER INN I EN POSITIV TILSTANDER

Basert på informasjonen slik fjern, vi er beredt nå, oppdage hvordan anbringe folk inn i stat. Faktisk, om De gjorde rapportøvelsen, De allerede vet hvordan anbringe folk inn i stat. Prosessen av å dra inn i rapport med noen virkelig anbringer dem inn i. Faktisk, om De skritter og å leding personen, akkurat Deres å dra inn i en stat anbringer dem inn i at angir. (Hus, en stat består av en JEG/R. Og en fysiologi.)

Derfor først trinnet ved få folk inn i tilstand og etablerer rapport. Andre trinnet anbringer Dem inn i staten De etablerer i dem.

Den neste trinn sier, « Kan De hus en tid når De var ?.. (Staten De vil dem komme til).» For eksempel, « Kan De hus en tid da De laget en avgjørelse lett og kvikt, når De var fullstendig avgjørende ?.. (For decisiveness).» Eller, « kan De tilbakekaller en tid da De anskaffet noe som De var meget glad med ?.. (For å kjøpe stat).»

Hva skjer er den folk ordrett drar inni og gjør en leting av deres hukommelse oppdage den spesiell tid. Om De har dem gjør nok av det (slik som glad å kjøping angir), de forbinder (eller ledd) De til at angir.

Spørsmålet kommer opp, hva om de er motstandsdyktig, eller spør De, «Hvorfor er De spørre meg denne stoff ?» Jeg hatt det skjer en gang når jeg mønstret på en ny klient. Og jeg spurte ham tilbakekalle all sorter av outrageous stoff. Han sagt, «jeg ikke tror jeg er å sitte her svare all Deres gal spørsmål !» Jeg sagt, «jeg vet ! Jeg ikke tror det enten ! Hvorfor er De gjøre det ?» Han svart, «De vet, jeg akkurat føler seg som jeg er meget nær til De.» Bandler og Grinder sier, «Der ikke er noen motstandsdyktig pasienter, bare motstandsdyktig therapists.» Derfor før De spør outrageous spørsmål, etablerer rapport. Da De gjør noe som helst, og de tilgi De.

En ting til De gjør i avanserer setter å ramme inn om hva De drar gjøre. Her er noe hyggelig ramme anbringe inn omkring prosessen av å anbringe noen inn i stat :

«Da vi sitter her snakke om Deres forretning, jeg er å begynne undre seg om det er passende spørre De nå, tilbakekalle en tid»...

«Det minner meg, kan De hus en tid når De var fullstendig avgjørende, nå»...

«De vet, jeg undret seg, kan De tilbakekaller en tid da De laget en forretningsavgjørelse som var en stor seier for De, og laget De mye penger ?»

«Og da jeg spør De slik mange spørsmål, De undrer seg hva det er som være en klient, og da De undrer seg, om De akkurat kan forestille seg være en klient nå, De sannsynlig finner at det er lett lage den riktig avgjørelse»...

«Deres å fortelling meg om Deres forretning minner meg av en tid når jeg (pause), godt hmm, jeg undrer seg om De tilbakekaller en tid når De fullstendig tilfredsstilte med en anskaffelse De akkurat laget.»

Og de tvinge De ved å dra like inn i at angir.

Hus at en stat består av en innvendig representasjon og en fysiologi. Derfor, Deres å spørring dem lage en innvendig representasjon av en tid når de var (for eksempel) tilfreds med noe anbringer dem til høyre rygger inn i at angir. Og når De har adgang til en stat, hva De gjør da forankrer det.

ANKRING

Derfor, når De har adgang til en stat, den neste trinn forankrer det. Og hus at en spontan stat er vanligvis mer mektig enn en at forårsaker. Når noensinne De finner en stat som De bruker (om det er i De eller en annen), De forankrer det.

Hva er en anker ? Begrepet av å forankre kommer fra Pavlov. De hus Pavlov's hunder ? Hva Pavlov gjorde med hans hunder, var at han ringte en klokke, og vist seg hundene en biff. Ringte klokken og vist seg dem en biff. Da han ringte klokken, og hundene slevet akkurat da om de akkurat vil ha sett en biff. Pavlov konkluderte hans teori om stimulus-respons fra denne eksperiment. Klokken var faktisk en anker. Hva han gjort setter opp en anker for hundene.

En anker forekommer når noe tid en er i en intensiv stat, og på toppen av den intensiv stat eller det erfarer en spesifikk stimulus konsekvent gjelder, staten og den spesifikk stimulus blir forbundet neurologically slik at staten er stadig produsert ved å innstille av stimulus.

Det er fire trinn ved forankre :

1. Først trinnet anbringer personen i stat. De bruker en spontan stat, eller en forårsaket stat (« Kan De hus en tid»).... Det er viktig at staten er fullt tilknyttet. Hvilken mulighet som personen er i deres kropp, se gjennom deres egen øyne (som motvirket til å se på deres kropp fra utenfor det). Det er også viktig at staten er intensiv og kongruent.

Her er en spesifikk språk få personen i en intensiv og kongruent stat. «Kan De tilbakekaller en tid når De var fullstendig X'd VIL X'd ? Kan De hus en spesifikk tid ? Da De drar tilbake til den tid, kan De trår inn i Deres kropp og ser hva De så gjennom Deres egen øyne, hører hva De hørt, og føler seg følelsene som De filter når De var fullstendig X'd VIL X'd?»

Folk drar inn i stater på forskjellig rater, derfor det er viktig at De kalibrerer staten, eller De spør dem fortelle De når de er fullt inn i staten, på toppen av erfaringen. De har dem nikker, flytter deres hode, eller finger, eller fot eller uansett hva.

2. Andre trinnet, når de er på toppen gir en spesifikk stimulus. Gir en spesifikk stimulus og gjelder det konsekvent. Når de er på toppen av den erfaring, ankeret faktisk er avslutning :

ANVENDELSE AV ET ANKER:

Legger merke til at da staten begynner til topp, ankeret gjelder. Det starter litt før, og slutter like på toppen eller litt før. En anker søkt fra 5 til 15 sekunder, så bruke en medlidende (kinesthetic) forankrer De holder berøringen opp til 15 sekunder. Hva De vil ha gjøre, i rekkefølge få en meget intensiv (positiv) angir når De arbeider med noen, ordrett «stabler» ankre. Så De sier,

A. «Kan De tilbakekaller en tid når De var fullstendig dyktig?»

B. «Kan De tilbakekaller en tid når De fullstendig elsket?»

C. «Kan De tilbakekaller en tid når De var fullstendig mektig?»

D. «Kan De tilbakekaller en tid da De ledd hysterisk?»

Når De har adgang til at angir, forankrer det. Forankrer all statene ved å berøre personen i det samme sted i nøyaktig den samme måte.

Den neste trinn forandrer seg personens stat. Har dem kommer seg ut av staten de var i. Kanskje har dem går rundt. Minst har dem puster dypt.

Setter av ankeret ved å gjelde det i nøyaktig den samme måte, og oppdager om de drar tilbake inn i stat.

Det er fire nøkler til vellykket å forankring :

1. Den først er intensiteten av responsen, eller kongruens av staten. Ved forankre, vi leter etter en fullt tilknyttet intensiv stat. De spør, «Er De se Dem eller er De i Deres egen kropp?» Vi vil dem være i deres egen kropp (tilknyttet).

2. Andre delen er tidsberegningen av ankeret. Ankeret gjelder akkurat før toppen. Om De holder det også lang, da De finner at personen dradd hinsides først erfaringen inn i en andre, inn i enda en stat, og den to stater forbundet.

3. Stimulus også er enestående. Unikheten av stimulus er viktig fordi om De setter opp en anker på en område av kroppen (anta en kinesthetic anker) det berører mye, slik som en håndtrykk, da ankeret blir svekket med tiden (fortynnet) fordi det setter av ved annen folk. Så De vil ha gi en anker som er i en enestående område av kroppen. Ofte en NLP fagmann bruker en øre sette opp en anker eller spør De anbringe en serie av positiv ankre i en neve.

Hvordan lang en anker feste avhenger uttrykkelig på hvordan enestående plasseringen er. Om det er ikke en intensiv stat som De forankrer, eller om De ikke stabler det, da ankeret sliter av eller fortynner seg mer kvikt. Om plasseringen er ikke enestående det fyrt av slik mange ganger som det ikke arbeider igjen, fordi det ikke forbundet til den spesifikk stat.

4. Den siste nøkkel er gjensvaret av stimulus. Måten som De gjelder ankeret i å innstille det og i tenning det av prøve, er nøyaktig den samme hver gang. Derfor om De knekker Deres finger eller gi dem en viss titt, De gjør det den samme måte hver gang. Den anker matet tilbake til personen i nøyaktig den samme måte det satte.

ØDELEGGE ET ANKER

All menneskelig forandring (Alle? Ja, alle.) ikke er noe mer enn en integrasjon av ressurser eller en å bryting sammen av realiteter, en inn i den andre. Den spesiell prosess av å bryte sammen ankre involverer å ta en negativ stat, og integrere eller bryte sammen det inn i en positiv stat. å Gjøring dette gir personen vi behandler mer neurological valg. En av den hovedpremisser av NLP øker valgene en person har.

Derfor, om vi finner for eksempel som hver gang en viss selger drar ut lage en salg som de blir negativ. Det er fordi de tilbakekaller hele tiden de svikter. Om den to forbinder, vi bryter sammen foreningen av omsetning og svikt, med en vinnendende holdning, og gir selgeren valget av føle god om selger også. Prosessen av å bryte sammen ankre befrir selgeren fra nødvendigheten av har komme til den negativ stat hver gang de drar ut og lager en omsetningsrop.

Prosessen av å bryte sammen ankre er ekstremt mektig, en av den mer mektig prosess i NLP, og denne neste teknikk for å bryte sammen ankre er en av den mest mektig sammenbruddanker at jeg sett, og det er også lett bruke.

1. Spør personen tilbakekalle en serie av positiv erfaringer, og forankrer hver en. Stabler ankrene. For eksempel, når de ikke taper, når de filter mektig, da de visste de har det all, da de visste de har uansett hva de villet ha.

2. Har dem anbringer all erfaringene, en om gangen, inn i deres riktige hånd, mens De er tenning av den original anker som De setter, med hver erfaring.

3. Har dem ser på den riktig hånd, og beskriver hva de erfaringer ser ut som. Hva gjør de sier, eller hva gjør de lyder som ? Hva gjør de føler seg som ? Hva er formen, farge, størrelse, lyd, lukt? Lager en neve, nå, og tak på til all de positiv erfaringer.

4. Nå har dem anbringer den negativ erfaring inn i den venstre hånd. (Om den negativ erfaring er spesielt sterk, De har personen anbringer den negativ erfaring inn i den venstre hånd kvikt uten å se på det. Om det ikke er meget sterk, har dem beskriver det da de gjorde med den positiv.) De ikke setter en anker for negativen erfarer foruten hånden.

5. Drar tilbake til den riktig hånd. Har dem legger merke til de erfaringer igjen. Spør dem igjen om noe av Submodalities, lukten, lyden, fargen, klarhet, og form.

6. Nå, holde den riktig hånd over den venstre hånd, har dem heller den positiv erfaringer fra den riktig hånd, samt følelsene og lydene, inn i den venstre hånd. Har dem lager en «sshhhh» (eller noe) støy da de gjør det. Og har dem fortsetter helle til innholdene av begge hender er den samme. Når begge hendene, lyder, og føler seg den samme, da de stanser.

7. Neste, har dem klapper deres hender sammen en gang, og da gnir dem sammen kraftig.

8. Til slutt, har dem ser igjen og sjekker at begge hender er den samme. Om ikke, drar tilbake til #1.

Den negativ erfaring i den venstre hånd og den positiv erfaring i den riktig hånd forbundet i neurologi, slik at personen har mer utsøkt. Personen føler seg negativ om den negativ erfaring eller de føler seg positiv om dem. Negativen ikke har taket over dem som det hatt før. Det er en meget mektig prosess, forresten, og en at De bruker på Dem eller andre redusere virkningen av negativ erfaringer og skape ny neurological valg.

En viktig advarsel i denne prosess er at personen gjøre NLP er sikker på at den positiv ankre er sterkere enn negativankrene. Hva De gjør fortynner negativitet med positivt, neurologically. Så det er en neurological fortynning av den negativ erfaring. Imidlertid, om den negativ erfaring er sterkere enn den positiv, da den positiv erfaringer fortynnet inn i negativen, som er ikke hva De vil ha. Typisk, en NLP fagmann setter en antall positiv ankre før å begynne denne prosess, slik at den negativ erfaringer er svakere enn den positive. I tillegg, sjekker at personen De arbeider med skiller fra den negativ erfaringer. Ikke tillater dem komme til negativen angir også lang, og sjekker få dem ut av den negativ stater.

Garantert ResultatOdd Kristensen

mobil 975 88 4 11

E-post

Webside www.oddkristensen.com

Tilbake