NLP

N e u r o - L i n g u i s t i c P r o g r a m m i n g

Odd Kristensen
Sertifisert N L P Trainer

 

Hypnose - Hvordan bruke språk - Del 1

Dagens Hypnose / Språk triks...

Jeg starter nå en liten Hypnose/Språk kurs for de som er interessert i å lære hvordan man kan bruke enkle teknikker for å påvirke sine omgivelser.

Jeg starter nå en liten Hypnose / Språk kurs for de som er interessert i å lære hvordan man kan bruke enkle teknikker for å påvirke omgivelsene sine med ORD. Det kan jo være at du skal på intervju og trenger noen enkle "triks" for å selge deg så du får jobben. Eller at du vil at noen skal legge merke til det du sier og til slutt lege merke til deg. Mulighetene er uendelig... Din fantasi stopper deg ;-)

Oppbygning på dette "ORD TRIKS"


FAKTA og FAKTA og FAKTA og _______.


Du leser dette og ser bokstavene og har lest alt dette og nå kan du fortsette å lese.

1 FAKTA = Du leser dette
og
2 FAKTA = Ser bokstavene og
3 FAKTA = Har lest alt dette
og
4 FAKTA(NÅ KOMMER DET JEG VIL AT DU SKAL GJØRE) = nå kan du fortsette å lese.

Hva skjer i hjernen... du leser første fakta og hjernen sier, "Ja dette er sant", du leser neste og igjen sier hjernen "Det er sant" og du leser videre og igjen sier hjernen "Dette er også sant". Det neste trenger ikke være fakta fordi hjernen er inne i en "Det er sant" modus. Da er det stor sjanse for at man sier "Ja dette er også sant". Det vil si at man kan manipulere hjernen til å godta den fjerde FAKTA som VIRKELIG fakta selv om det ikke er det.

Eksempel:

1. Alt dette har du nå lest og nå som du kan litt mer og du kan se at denne teknikken er ganske lett og da vil du ønske å lese neste teknikk som kommer snart.
2. Dette er den første i serien og den er enkel og det er lett og forstå og du vil utvikle ny kunnskap hele tiden.

Lek med denne og fortell om dine opplevelse med denne teknikken og hva fikk du overbevist noen om og send en e-post og jeg legger din histrorie ut her!

Den beste måten å lære er å leke!

Lykke til med leken ;-)


Jeg poster snart neste teknikk!

 

Garantert ResultatOdd Kristensen

mobil 975 88 4 11

E-post

Webside www.oddkristensen.com

Tilbake