NLP

N e u r o - L i n g u i s t i c P r o g r a m m i n g

Odd Kristensen
Sertifisert N L P Trainer

Referanser

Personen som har vært i kontakt med Odd kristensen og har erfaringer, fått oppleve NLP på "kroppen".

Deres egene ord slik de opplevet det!

 

Edderkopp-fobi - Østfold - 9.10.2006

Jeg er en kvinne på 37 år som så lenge jeg kan huske har lidd under edderkopp-fobi. Jeg traff Odd Kristensen sommeren 2005 og han ble min redning.

Etter en lang samtale hvor jeg fortalte om min Edderkopp-fobi sa Odd: ”Jeg kan hjelpe deg med din edderkopp fobi hvis du selv virkelig vil bli kvitt den.” Jeg blei stum av forundring, og hadde selvfølgelig mine tvil, tenkte at ja, ja, jeg kan jo gi det en sjanse. jeg hadde en venn på besøk da, og han fikk være til stede mens Odd og jeg jobbet med meg i ca.15-20 min.

Denne vennen kjente meg godt fra før og viste hvor alvorlig jeg slet med min Edderkopp-fobi. Etter ”healingen” følte jeg ikke noe spesielt, men neste dag fikk jeg min livs opplevelse.

Dette var en varm sommer morgen, og jeg tok kaffekoppen min med ut for å nyte den i solen. Da fikk jeg øye på en edderkopp som hadde spunnet en tråd fra armlene til armlene på stolen min. Isteden for å kaste koppen, hyle høyt og springe inn igjen som en galing som jeg normalt ville gjort, stoppet jeg opp, studerte dette lille dyret som ødela mine ellers så fine sommer dager, og faktisk tok fingeren min på spindelvevet for så å oppdage at jeg ikke var redd i det hele tatt, men hadde full kontroll over meg selv, edderkoppen og hele situasjonen.

Edderkoppen derimot var livredd og sprang som en gal fra meg.

"HUFF Å, JEG SOM TRODDE AT EDDERKOPPER OPPSØKTE MEG."

Etter ”healingen” har jeg klart å holde små edderkopper på hånden min uten problem, å jeg klarer selv å ta et papir å ”klyse” en stakkar som er så uheldig å forville seg inn i huset mitt.

Det var helt utenkelig for meg før. Våren, sommeren og høsten var mine verste årstid pga edderkopper som styrte livet mitt. Jeg kunne aldri slappe helt av ute, for det kunne jo være en edderkopp eller et spindelvev i nærheten, å livet blei en konstant jakt med øynene etter disse.

I dag koser jeg meg ute i disse årstidene og tørker bort spindelvev med hendene uten problemer. Edderkoppen jager jeg dit pepper'n gror, eller ”klyser” den i papir. jeg har det fint i dag, og bestemmer selv hvordan livet mitt skal være. Det er i hvert fall ingen edderkopp som skal stanse denne dama eller hindre meg i å nyte mine sommer dager. Jeg anbefaler på det sterkeste å prøve dette hos Odd, fordi jeg vet det virker. Vær åpen i sinnet å gi deg selv en sjanse til å få et godt og enklere liv.

"KVITT DEG MED DINE FOBIER."

Nina Berg

 

Jeg har personlig nydt godt av Odds kunnskap

"Odd, besitter en unik evne å fange klientens oppmerksomhet mot seg selv. I en hver selv realiserings prosess er den egenskapen helt nødvendig for å oppnå resultater. Med sine unike teknikker, vil jeg mene han kan få hvem som helst å se seg selv fra det ytre, gå dypere, og granske seg selv for hva man vil, hvor man vil, og hvorfor. Jeg har personlig nydt godt av Odds kunnskap, og idag istand til gi mye mer av meg selv enn tidligere".


Felix Anker Klein.

Garantert ResultatOdd Kristensen

mobil 975 88 4 11

E-post

Webside www.oddkristensen.com

Tilbake