Odd Kristensen

My Cycling world

Vekt (weight)
Diverse statestikker!

 

Snitt puls og fart (avg. puls/speed)

Så jeg er overrasket over effekten av så mye lav intensitet. Selv topp farten har økt. Hadde 74 i går på en spurt. Har vært oppe i 90 (med vind), så det er overraskende at kroppen har utviklet så bra med lav puls.

For noen mnd. tilbake så kjørte jeg 460 km og forbrukte 11.000 kalorier og for noen uker tilbake så kjørte jeg 560 km med 9500 kalorier. Så kroppen er effektiv. Kan virke som at fettforbrennings-motoren kan kjøre høyere puls og fortsatt ta mye energi fra fett.

Alle de rapportene jeg har laget i Polar programmet har gitt meg en del data å vurdere og ser progresjonen. Jeg bruker alle mulige "rapporter" for å motivere meg videre.

Så om du ønsker å ta en tur, så er jeg med. Send meg en e-post! Jeg ønsker å kjøre mer rolig for å brenne mer fett og trene kroppen til å brenne KUN fett enn så lenge.

Odd K.

Timer (hours)
Km (km)
Kalorier pr. km. (calories pr. km.)
Mulig det blir konkurranse til høsten eller neste vår. Målet er mot neste vår og at jeg da skal være der jeg ønsker. 95,8 i dag, så jeg er tilbake i den vekten jeg konkurrerte og gjorde det bra i for mange år siden. Men ser at jeg kan ta mer, så jeg kommer til å presse vekten videre ned og trene videre.

Har gjort en ting som er nytt, jeg har kjørt enormt mye lav puls og merker at jeg holder en ganske høy fart på lav puls nå. Kan ligge mellom 115 til 140 og da er jeg rundt 30-40 km/t. Så mye lav puls har vært enormt bra, ikke minst siden belastningen blir lav. Men må begynne å kjøre litt mer kvalitet. Kjørte i går litt, lå på 40 til 48 (flatmark). Snitt på en 37 km/t., før jeg roet ned.

(videre på andre siden)

Vekten går stadig nedover!

Ny statestikk oppe!!!

Snitt km/t pr. uke i forhold til snitt kalori pr. kilometer!

Jeg forbruker nå mye mindre kalorier pr. kilometer enn jeg gjorde i starten av året. Jeg er blitt 3 ganger så effektiv til å omdanne kalorier til fart. Når man i tillegg ser på farten så blir det mer en 3 ganger mer effektiv. Det er motiverende å se at alle tall peker i rett retning. Sakte men sikkert går det "lettere og fortere!"

©2009 Odd Kristensen - All Rights Reserved